EL VB 2014

Kuplerájisták
2014 október 01., 05:56

Idén is megrendezésre került az Esetleges Lakberendezés Világbajnoksága Dubaiban. A 2014-es év győztese nagy büszkeségünkre Ótótfalusi Károly és neje lett Budapestről. Minden helyiségben elérték a tökéletes lakberendezési esetlegességet, ami mindeddig nagyon keveseknek sikerült a világbajnokság történetében. (1997-ben egy uruguayi villamosmérnök, J. Juárez, 2004-ben pedig az albán B. Dushku és családja érte el a Maximális Randomitást, így mindent eldöntő pontfölénnyel azonnal meg is nyerték az egyébként igen szoros versenyt.)

A kompozíciók néhol már-már absztrakt művészeti formát öltenek, ez szintén újdonságnak számított a versenyen.

A több helyiségen átvonuló A4-es fehér papír motívuma a Kisterítős Polcrendszer Szobájában csúcsosodik ki,

ahol a lapok követésével egészen a tévéig juthatunk.

A fürdőszoba viszonylagos fantáziátlanságát

kiválóan ellensúlyozza az étkező elektrokimaxolása

valamint a konyha praktikus beugrójának meghökkentő kihasználási formája, természetesen a logika, az ízlés és a józan ész teljes figyelmen kívül hagyásával.

Összességében egy nagyon színvonalas, frappáns, friss műalkotást láthattunk. Reméljük a tulajdonosok kellemesen töltik majd az indián nyarat és kiélvezik a jól megérdemelt pihenés minden pillanatát a 4 napos pünkösdfürdői körutazáson, mellyel a Miniszterelnöki Hivatal ajándékozta meg őket kiemelkedő nemzetközi teljesítményükért.

Nagyon köszi, Minka!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.