Ha az életben nem hallottál még a C. elegans konnektómáról, itt az ideje, hogy pótold. Bónusz górcsővel!

impakták
2014 október 01., 09:24
comments 14
link Forrás

Rancz Ede:

link Forrás

Meskó Bertalan:

  • Berci magyar, illetve angol nyelvű blogjai
  • a "The Guide to the Future of the Medicine" honlapja
  • az angol nyelvű online The Social MEDia Course
  • az általa alapított webicina.com, ahol a közösségi média ellenőrzött orvosi forrásait találhatjuk, orvosnak és betegnek egyaránt emészthető formában, 180 témában 18 nyelven.
  • egy 2012-es TEDxYouth@Budapest előadás:
link Forrás

( A podcastet Varga Máté (CriticalBiomass) és Zsiros László Róbert (Szertár) készítette. Köszönet jár a podcast elkészítéséhez nyújtott segítségért a 444 szerkesztőségének, különösen Tamás Bence Gáspárnak, illetve a podcast szignálját készítő Tövisházi Ambrusnak. Ötleteket, kommenteket az impaktak_kukac_gmail.com-ra küldjetek.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.