Kiderült, hogy Falus Ferencnek nem is kellett volna visszalépnie

POLITIKA
2014 október 02., 12:32
comments 148

A Medián és az Ipsos szerint is kétszer annyian támogatták volna még egy hete Falus Ferencet, mint Bokros Lajost – írja a hvg.hu. Az adatokat a múlt héten, Falus Ferenc visszalépése előtt vették fel, és az ezerfős országos felmérés kétszáz-egynéhány fős budapesti részmintája szerint

Falus Ferencre a választók 12 százaléka szavazott volna, Bokrosra meg csak 5.

Bokrosnál a jobbikos főpolgármester-jelöltre, Staudt Gáborra is többen szavaztak volna, a megkérdezettek 10 százaléka. (Érdekesség: a liberális Bodnár Zoltánt, aki magát a komoly ellenzékiként definiálja, egyetlen megkérdezett sem említette.)

Persze ez nem sokat számít, hiszen Tarlós István továbbra is toronymagasan vezet, 37 százalékkal.

Úgy fest tehát, hogy nem is kellett volna visszalépnie Falus Ferencnek Bokros javára, ugyanis arra hivatkoztak, hogy a Nézőpont felmérése jóval előrébb sorolta Bokros Lajost nála.

Egyébként ilyen volt egy közepes erősségű Falus Ferenc-szereplés:

Ez meg a főműve volt:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.