Perli a spermabankot a leszbikus fehér pár, mert mulatt gyerekük született

Az egyik szülő, Jennifer Cramblett, a chicagói spermabankot perli most, ahonnan a gyanú szerint tévedésből fekete férfi spermáját kapták meg. A nő attól tart, hogy a mulatt, azaz fekete és fehér szülők kapcsolatából származó gyereket nem fogja elfogadni a rasszista családja és a teljesen fehér közösség az Ohio állambeli Uniontown városkájában.

A leszbikus pár kifejezetten fehér donort kért, ennek ellenére legalább hat alkalommal kaphattak fekete férfitól származó mintát, mert papírjaikon összekeveredhettek az adatok.

A benyújtott kereset szerint a klinika később küldött egy elnézést kérő levelet a párnak és visszaküldték a hat minta egyenként 400 dolláros árát is, de ez nem elég, mert a család a gyermek, Payton megszületése óta szorong és bizonytalanságban él, mert félnek, hogy nem tudják elfogadtatni majd a gyermeküket a környéken élőkkel.

Párjával most azon gondolkoznak, hogy egy sokszínűbb közösségbe költözzenek. A legegyszerűbb dolgok is bonyolulttá váltak az életben, amióta megvan a kétéves gyerekük, például mert a hajtípusa egy tipikus afroamerikai lányé a kereset szerint, ezért hogy rendesen le legyen vágva, a feketék lakta környékre kell utazniuk, ami elmondásuk szerint messze is van otthonuktól, és nem is látják őket ott nagyon szívesen. 

Cramblett elmondta azt is, hogy ő egy 760 fős ohiói faluban nőtt fel, és nem is találkozott fekete emberrel mindaddig, amíg főiskolára nem ment. Uniontown egy 2802 fős város, és a szülők félnek, hogy Payton lesz az egyetlen nem fehér gyerek majd az iskolában.

A nő elmondta azt is, családjának már az sok nehézséget okozott, hogy leszbikus, és arra biztatták, hogy előttük inkább ne is beszéljen erről a kérdésről. Viszont a gyerek bőrszínét sehogy sem tudná elrejteni. (DailyMail)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.