Széles Gábor kidobta az Indexet a golfozós fórumáról

POLITIKA
2014 október 02., 08:18

A milliárdos vállalkozó vezetésével 140 milliárd forintos golfkomplexumot terveznek Zala megyében. Erről tartottak lakossági fórumot Zalaszentgróton, ahova az Index is elment.

photo_camera Fotó: Széles Gábor / Facebook

A lap riportere, Fábián Tamás készített is egy interjút Széles Gáborral, aki viszont felhúzta magát azon, hogy a témába nem vágó energiacelláról kérdezték. Később, a fórum kezdetekor közölte, hogy letiltja az interjút, és pert indít, ha megjelenik.

Zsuppán-Odonics Beáta sajtófőnök ezután azt mondta, hogy szeretné látni a felvételt megjelenés előtt. Fábián azt mondta, hogy ezt majd a jogi osztállyal megbeszélik, mire a sajtófőnök azt mondta, hogy újságíró volt 23 évig, és úgy hiszi, joga van kampányidőszakban ellenőrizni megjelenés előtt az anyagot.

Ezután közölték, hogy a riporterek csak résztvevőként maradhatnak a sajtónyilvános eseményen, és hogy törölniük kell az eddig felvett anyagot.

Az Index ezt most lehozta.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.