Széles Gábor kidobta az Indexet a golfozós fórumáról

2014 október 2., csütörtök 6:18
214

A milliárdos vállalkozó vezetésével 140 milliárd forintos golfkomplexumot terveznek Zala megyében. Erről tartottak lakossági fórumot Zalaszentgróton, ahova az Index is elment.

Fotó: Széles Gábor / Facebook

A lap riportere, Fábián Tamás készített is egy interjút Széles Gáborral, aki viszont felhúzta magát azon, hogy a témába nem vágó energiacelláról kérdezték. Később, a fórum kezdetekor közölte, hogy letiltja az interjút, és pert indít, ha megjelenik.

Zsuppán-Odonics Beáta sajtófőnök ezután azt mondta, hogy szeretné látni a felvételt megjelenés előtt. Fábián azt mondta, hogy ezt majd a jogi osztállyal megbeszélik, mire a sajtófőnök azt mondta, hogy újságíró volt 23 évig, és úgy hiszi, joga van kampányidőszakban ellenőrizni megjelenés előtt az anyagot.

Ezután közölték, hogy a riporterek csak résztvevőként maradhatnak a sajtónyilvános eseményen, és hogy törölniük kell az eddig felvett anyagot.

Az Index ezt most lehozta.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt