Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházás lett a harmadosztályú Kisvárda stadionjának építése

futball
2014 október 03., 12:43
comments 71

Erről adott hír a Magyar Közlöny. Korábban arról volt szó, amikor még a kisvárdai Seszták Miklós nem volt miniszter, hogy a harmadosztályú csapat stadionját 120 millióból fejlesztik. De nemrég éppen Seszták Miklós jelentette be az egyik kormányülés után, hogy a kabinet jóváhagyta a fedett nézőteres, fűtött talajú és villanyvilágítással ellátott stadion építését. Mindezt 920 millió forintból. Azt is mondta a miniszter, hogy a 2016-ig elkészülő stadion utánpótláskorú válogatott mérkőzések, NB I-es mérkőzések és akár Európa-liga-selejtező-találkozók megrendezésére is alkalmas lesz. Az Európa-ligától egyébként éppen két osztály, aztán pedig egy remek NBI-es szereplés választja el a Kisvárdát. Azt se hallgassuk el, hogy a harmadosztály keleti csoportját jelenleg vezeti a Kisvárda.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.