Alig hagyták avatni a Fidelitas elnökét

POLITIKA
2014 október 06., 10:54
comments 89
photo_camera Hende Csaba nem csak a távcsövet, de az ollót sem tudja rendesen tartani (Fotó: Hende Csaba / Facebook

Pedig ez minden politikai tevékenység Eddája és Omegája. Ágh Péter alig fért oda a két nagy öreg, Hende Csaba és Puskás Tivadar mellé/mögé, amikor a szombathelyi képviselővel és polgármesterrel átadták a Petőfi-telepi új Közösségi Ház épületét. Szerencsére Ágh – aki sok éve már a Fidelitas elnöke – épp idejében megfogta a nemzeti színű szalagot, mielőtt Hende Csaba átvágta. (De azért ez így mégsem az igazi, adjon már valaki valami avatni valót ennek a jóembernek!)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.