Mit látsz, amikor belenézel Juhász Péter tükrébe?

POLITIKA
2014 október 06., 09:28
comments 88

juhász péter tükörrel

Valaki adjon már ennek a jóembernek egy kreatív tanácsadót! Juhász Péter, az Együtt V. kerületi polgármesterjelöltje tükröt tart a magyar valós elé. Mondjuk ennek nem tudom, így monitoron keresztül mi értelme van, pláne azzal a szöveggel, hogy: „Nézz szembe azzal, hogy a demokrácia rajtad is múlik. Neked is tenni kell érte, vagy másoktól se várd el.” Juhász ezen kívül (ésszel kattints!) Presser Gábor és Novák Péter Egyedül nem megy című előadását küldi azoknak, akik értik, és persze mindenkinek, aki szereti.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.