Kidobták egy esküvőről a whiskys rablót, mert elrabolta a menyasszonyt

életmód
2014 október 07., 11:10
comments 35

Keserédes történetet osztott meg Facebookján a bankrablásokért elítélt Ambrus Attila vállalkozása Facebook-oldalán:

Ezúton kérek elnézést azoktól, akiket akaratomon kívül megbántottam a hétvégén a lakodalomban, a menyasszony elrablásával. Nem én jelentkeztem a feladatra, a násznépből gondolták úgy többen, hogy ha már rablás, az nekem menni fog. A megbízást tökéletesen teljesítettem, hiszen a név kötelez. Ezért ért döbbenetként, hogy tradíció ide vagy oda, mikor visszatértünk a lagziba, dühösen fogadtak és megkértek, hogy hagyjam el a mulatságot. De hát az életben fontos a szakmai tudás, hogy a humorérzékről már ne is beszéljek. Tehát bocsánat, bár nem nagyon értem, miért.

Ambrus amióta leülte a kiszabott büntetését, a börtönben megtanult módszerrel készülő kerámiáival járja az ország vásárait.

Ez meg egy kép róla a tavalyi búsójárás idejéről, szintén Facebook-oldaláról:

A találatért köszönet olvasónknak, Károlynak!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.