Mélységes mély a múltnak kútja

történelem
2014 október 08., 08:09

szijjarto_hocipo

De hála Istennek nem feneketlen! Örülünk, Vincent túrta elő ezt a réges régi Hócipő képet Szijjártó "Szíjjas" Péter gyerekszobájáról.

A jövendőbeli külügyminiszter nagy Honvéd drukker volt, de a szoba egy csapongó elme rendszerezetlenségéről és útkereséséről tanúskodik: Olympique Marseille sál, Juventus poszter, amerikai focis zászlók. Szíjjas bírta a haverokat, a sportot, de nem szerette a nagyképűséget és a rosszindulatot. Szerencsére semmi sem örök!

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.