Kigyulladt a krematórium a 227 kilós holttesttől

külföld
2014 október 09., 07:42
comments 19

Szerda dél körül sűrű, fekete füst kezdett gomolyogni egy virginiai krematórium felett. Gondolhatnánk, hogy ez velejárója annak, ha holttesteket égetnek, de most a szokásosnál sűrűbb és feketébb volt a füst, mutatom:

Egy 227 kilós (500 font) holttestet próbáltak elhamvasztani. "A test annyira túlsúlyos volt, hogy a zsírja egyszerűen kifolyt" - mesélte Jerry Hendrix, a krematórium igazgatója. Az elszabadult zsír lángra kapott, és felgyújtotta a tetőt.

A krematóriumban három test várt hamvasztásra, de a menedzser szerint egyik sem károsodott a tűzben, amit a tűzoltók fél óra alatt megfékeztek. Állítólag az ilyesmi nem is olyan ritka, az elmúlt húsz évben több amerikai krematórium is leégett hamvasztás közben. De Henricóban most először történt ilyesmi. (Via NBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.