Gorbacsov kórházba került

külföld
2014 október 10., 07:00
comments 2

Csütörtök este vitték kórházba Mihail Gorbacsovot. A Szovjetunió utolsó vezetőjét súlyos cukorbajjal kezelik. A Interfax hírügynökségnek elmondta, hogy

"az állapotom közepesen alakult egy hete, de ma kórházba kerültem. Egészségi állapotom romlik. Monitorra kapcsoltak. Ismerik a jellememet, elszántam magam, hogy harcolni fogok az életért."

photo_camera AFP PHOTO/Juan BARRETO

Gorbacsov 83 éves, tavaly már egészségügyi gondjai miatt nem tudott részt venni Margaret Thatcher volt brit miniszterelnök temetésén sem. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.