Léa Seydoux lesz az új Bond-lány

FILM
2014 október 10., 11:46
comments 20
photo_camera Fotó: Keith Tsuji / Getty Images

A kép bal oldalán szerepel. James Bondot továbbra is Daniel Craig alakítja. Az MTI híre szerint több skandináv színésznő neve is felmerült, de

végül mégis egy franciára esett a választásuk, mert olyan színészre volt szükségük, aki hitelesen tudja kiejteni azt, hogy "Oh la la".

Oh la la. Az 1985-ös születésű Léa Seydoux dolgozott már Woody Allennel (Éjfélkor Párizsban), Ridley Scottal (Robin Hood), Quentin Tarantinoval (Becstelen Brigantik) és Wes Andersonnal (Grand Budapest Hotel) is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.