Dicsértessék Jézus! Csoda történt!

gyász
2014 október 11., 16:27
comments 21

Ezt üvöltötte a stílusos nevű Priest házaspár, amikor meglátta a fiát.

photo_camera Fotó: Flickr

Az történt, hogy egy alaszkai rendőr hajnali háromkor felébresztette Karen és Jay Priestet, hogy közölje, autóbalesetben meghalt a 29 éves fiuk, Justin. A szülők maguk alatt voltak, gyászoltak, elmentek a másik fiukhoz közölni a hírt, aki összeomlott.

Ezután átmentek Justin barátnőjéhez, hogy elmondják, a szerelme meghalt. De amikor odaértek, a halottnak hitt fiuk nyitott ajtót.

Nem értette, miért ölelgetik, és üvöltik azt, hogy:

„Dicsértessék Jézus! Csoda történt!”

Amíg ki nem derült, hogy a rendőrök egy másik Justin Priest halálhírét akarták közölni. Hát ha ez nem egy erős érv a Biblia forgatása mellett, akkor semmi. (Gawker)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.