Egy 77 éves férfi baltával és kalapáccsal esett neki a szomszédnak, mert az rossz helyen parkolt

Egy 77 éves férfit pénteken előállítottak, mert csütörtökön bántalmazott egy, a társasház közös udvarán parkoló férfit, aki a bejárathoz közel állította le a kocsit.

A sértett azért állt meg a bejárati ajtóhoz legközelebb eső helyen, mert építőanyagot hozott a felújítás alatt álló lakásához. Az autót szerinte úgy parkolta le, hogy az udvarban közlekedőket ne zavarja.

Csakhogy H. Béla sérelmezte, hogy a sértett rossz helyen állt meg. „Szó szót követett, majd a gyanúsított az autójában tartott gumibotját a sértett felé lendítette” – írja a police.hu.

A lakó a kezével védte a fejét a támadástól, ekkor sérült meg a bal kezén a gyűrűs ujja. Az új és régi lakó között ezután sem csitult el a vita (mondjuk ezután miért is csitult volna el?), és újabb támadás következett.

H. Béla egy baltát vett ki a garázsából, amihez egy kalapács volt rögzítve. Azzal is suhintott, és ugyan eltalálta a sértettet, de sérülést nem okozott neki.

Az orvosi ellátás után a sértett feljelentette a szomszédját, a Tatai Rendőrkapitányság pedig büntetőeljárást indított ellene, szabadlábon védekezhet.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.