"Úgy tudjuk sokszor napi 14-16 órát is dolgozik. Hogyan tudja ezt kipihenni?"

interjú
2014 október 11., 07:52
comments 82

Tényleg ezt kérdezi Lázár Jánostól a vasarhely24.hu. Meg még egy pár nagyon mulatságos dolgot. Csak a "_"_"kérdéseket"_"_" rakom ide, mer Lázár válaszai sehol sincsenek azokhoz képest.

  • Ön az egyik legaktívabb politikus abban a tekintetben, hogy folyamatosan és régóta személyes kapcsolatot tart lakossági fórumok által a választókkal. Ám azokon inkább az idősebb korosztály képviselteti magát.
  • Önről egy kicsit régi vágású, kicsit konzervatív, és hagyománytisztelő ember képe alakult ki az elmúlt évek során. Ennyire idegen Öntől minden ami trendi? Miért nincs például Facebook profilja?
  • Vannak-e még személyes ambíciói?
  • Úgy tudjuk sokszor napi 14-16 órát is dolgozik. Hogyan tudja ezt kipihenni?
  • Most komolyan, azt tudjuk, hogy szívesen kerékpározik a családjával.

Na jó, az utolsó legyen egy kérdés-válasz együtt.

Vásárhely24: - A legutolsó kérdés, mit olvas jelenleg?

Lázár János: - Három-négy könyvet olvasok egyszerre, különböző szerzőktől az 1900 és 1914 közötti magyar belpolitika történéseiről, de nem szoktam egy könyvnél leragadni! Folyamatosan jár az agyam…

(via)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.