Én már szavaztam, most magukon a sor!

POLITIKA
2014 október 12., 04:51
comments 27

Első szavazónak lenni az egyik legjobb móka. Nekem elhihetik, idén a három választásból kettőn is sikerült megcsípnem a pole-pozíciót a szavazókör előtt várakozó sorban - az EP-választáson is csak pár méteren múlt -, így most már keresztnéven szólít a szavazatszámláló bizottság.

Másrészt így van a választásnak egy olyan pillanata, amikor száz százalékos bizonyossággal tudom, hogy éppen melyik jelöltnek hány szavazata van! De nem ez a lényeg.

A lényeg, hogy a IX. kerületi 13-as körzetben már nyugodtan választhatnak, és egyelőre nem érkezett hír arról, hogy bárhol rendellenesség volna, úgyhogy menjenek. Még akkor is, ha nem olyan csalogató a választék. Akárhogy is, azok költik majd öt évig a pénzünk - még ha egyre kevesebbet is kapnak a közösből -, akiket most megválasztunk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.