Hét településen is döntetlen lett a polgármester-választás

politika
2014 október 13., 05:08
comments 6

Tengeriben, Fancsalban, Mezőnyárádon, Alsótoldon, Mikén, Szorosadon és Lispeszentadorjánban nem tudtak dönteni a választók. Hét másik településen pedig jelölt hiányában nem tudtak polgármestert választani. Ezen a 14 településen időközi polgármester-választást kell majd tartani.

Emellett öt olyan település is van, ahol egyéni listás választást kell tartani. Kishajmáson és Tanakajdon ezt már a választás előtt tudni lehetett, Kisbudmérben, Bozzaion és Mesterházán csak a választás után derült ki. Az utóbbi három településen összesen annyi listás jelölt volt, ahány képviselői hely, de mindhárom településen olyan embert választottak polgármesternek, aki képviselőjelöltként is indult, így a testületek létszámhiányosak lettek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.