Morales harmadszor is behúzta

külföld
2014 október 13., 05:50
comments 13

BOLIVIA-ELECTIONS-MORALES-JUBO

A szavazatok több mint hatvan százalékát kapta Evo Morales a bolíviai választáson. Még az ellenzéki fellegvárnak számító Santa Cruz tartományban is nyerni tudott, így harmadik ciklusát kezdheti meg elnökként. Morales már az exit pollok publikálása után megtartotta ünnepi beszédét, amiben kijelentette, hogy "ez a győzelem az antiimperialisták és a gyarmatosítást ellenzők diadala" - hangoztatta az elnöki palotánál összegyűlt tömeg előtt." (MTI/BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.