Majdnem kitört a dóci szatírforradalom

Tbg
bűnügy
2014 október 14., 12:08
comments 15

Aztán a rendőrök - mint a forradalmaknak általában - véget vetettek a a buzgálkodásnak. Az eset vasárnap történt, amikor a dóci urnák, mint az ország összes többi urnája, 19 órakor bezártak a szavazókörökkel együtt.

Már nagyban számolták a szavazatokat, amikor az egyik szavazókört részeg férfi zavarta meg este 8-kor, hogy szavazna.

Mikor megtudta, hogy a szavazásnak már vége, visszament inni, majd társával sörösüvegeket haijgáltak a helyiségből időnként kijövő szavazatszámláló biztosokra.

A biztosok dolguk végeztével távoztak volna, ezért rendőri segítséget kértek, ám a két dóci részeg ekkor már letolt nadrággal tiltkozott a szavazókör bezárása miatt, szidták a rendőröket, mindenkit, ezért elvezették őket. (Délmagyar)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.