Ne bízzon vakon a szén-monoxid-érzékelőjében!

Tbg
baleset
2014 október 14., 10:38
comments 37

Tíz szén-monoxid-érzékelő típus közül kilencről az derült ki, hogy nem látja el feladatát, közölte a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság. Tavaly tíz gyártó harminc készülékét vizsgálták meg, és 85 százalékukról derült ki, hogy nem felelnek meg a szabványnak. Mivel az NFH ellenőrei eleve a gyanús termékeket vizsgálták, nem minden készülék 90 százaléka rossz. Viszont a készülékeket kétévente ellenőriztetni kell, és nem otthon cigifüsttel vagy kipufogó gázzal, mert az el is ronthatj az érzékelőt. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.