Egymilliót rejtegetett befőttesüvegekben a kertben, nem kellett volna

bűnügy
2014 október 15., 13:36
comments 51

Csavaros észjárású tápiószentmártoni mesterbűnözőt mutatott be a police.hu. A gyanúsított tudomására jutott, hogy ismerőse és annak édesanyja a kertben – szatyorba és befőttes üvegekbe csomagolva – elásott több mint 1 millió forint készpénzt. Idén augusztusban kiásta a kincset, és mire a tulajdonos októberben észbe kapott, az egészet elverte. T. Béla elismerte, hogy az eltulajdonított pénzből számítógépet, mobiltelefont és egyéb értékes műszaki cikkeket vásárolt és többször elment szórakozni is.

Nagyon sok pénzt tartunk a párnacihában - vagy befőttesüvegben -, a portfolio tavalyi cikke szerint

a magyarok körében még mindig magas - 29 százalékos -, azoknak az aránya, akik otthon vagy trezorban tartják a megtakarításukat.

Az isten szerelmére, kérem, vigyázzanak jobban a megtakarításukra.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.