Kirúgták Joe Biden egyik fiát a hadseregtől, mert kokókázott

bulvár
2014 október 17., 13:19
comments 11

43 évesen csatlakozott a Hunter Biden az amerikai haditengerészet egyik civil programjához, ahol a befektetési vállalkozóként dolgozó alelnök gyerek megbukott a drogteszten. Pedig csak egy hétvégét kellett volna katonáskodnia egy hónapban, de is sok volt úgy tűnik. Joe Biden alelnök szeret azzal büszkélkedni, hogy régi katona család az övék, valószínűleg ezért tukmálták be a már egyáltalán nem fiatal gyereket a hadseregbe. Kár volt. (Gawker)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.