Megszületett a marihuána győzelmének himnusza

Popkult
2014 október 17., 08:46

afroman 0

A művész megérkezett az út végére: Afroman 14 év után feldolgozta a saját számát, minden idők leglegendásabb füves himnuszát, a Because I Got High-t.

A 2001-es verzió, a semmirekellő hülye kábós himnusza:

És az új szám, a „Because I Got High” Positive Remix, a tudatos, legálisan füvező amerikai állampolgár dala:

Afroman (Joseph Edgar Foreman), akit 2002-ben Grammy-díjra jelöltek, mára 40 éves lett. A füvezésbe derekasan beleőszült szakállal és betépett zabálásoktól jól meghízott előadóművész a marihuána hasznos hatásairól énekel, és a Weedmaps nevű fűkereső appal és a NORML-lal közös reklámklipben támogatja a marihuánakereskedelem legalizálását.

afroman

A Jóisten tartsa meg a jó szokását! Alig várom a 2028-as verziót. (Afroman egészségügyi állításai nem biztos, hogy pontosak, de egy guruló kanapén közlekedik!)

afroman 1

Ez egyébként a második világslágerremake a héten, korábban Lil Jon dolgozta fel a Turn Down For Whatot, szavazásra buzdítva. (The Verge)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.