Szívrohamot kapott az utcán, óvodából hazafelé tartó rendőr mentette meg az életét

baleset
2014 október 18., 11:40
comments 23

Csolnokon Laczkóné Szivel Anna nyomozó a gyerekeit vitte haza az óvodából, amikor meglátott egy földön fekvő 68 éves helybéli férfit, aki másodpercekkel korábban esett össze, és a feje is vérzett. Nem volt szívverése, ezért a rendőrőrnagy és egy falubeli szívmasszázst alkalmazott, és hívta a mentőt. Felváltva folytatták a reanimációt, míg a mentők megjöttek. Ők megállapították, hogy a beteg szívinfarktust kapott, és azonnali beavatkozás nélkül meghalt volna. Mentőhelikopterrel vitték egy budapesti kórházba szívveréssel, önálló légzéssel. (Kemma)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.