Vezérigazgatói dicséretet kapott a postás, aki a cigánysorra kérte magát

életmód
2014 október 18., 12:07
comments 229

Megvan még Szőke Tibor, akit akkoriban mutatott be az Origo, amikor még függetlennek mondhatta magát? Ő volt az a postás, aki isteni szerencsének érezte, hogy megüresedett a körzet a pécsi György-telepen, és minden nap vitte a leveleket a lepukkant utcákon, úgy érezve, hogy mosolyt és fényt visz oda, ahová más egyébként nem is menne. Itt az eredeti Origo audiovizuális riportja:

Most Hajdú D. András, az Origo azóta felmondott fotóriportere közölte a jó hírt a Facebookon: Szőke Tibor – többek közt a riport hatására – vezérigazgatói dicséretet kapott, ami másfél havi fizetéssel is járt. Ebből Luca nevű lánya szobájába vesz falra szerelhető szekrénysort. A postás azt írta Hajdúnak:

„Szóval zajlik az élet, túl vagyok a 40000 darab kézzel írt cédulán! Nagyon rákaptak a lakóim, sokakban tartom a lelket. Neked is köszönöm hát, hogy az Élet megveregette a vállamat!!”

Ezúton gratulálunk mi is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.