Ismerje meg a nőt, akinek az intésére haptákba vágják magukat a Fideszesek

politika
2014 október 20., 08:33
comments 104

Vasárnap filmezte le az RTL Híradója a Nemzeti Együttműködés Rendszerének egyik eddig ismeretlen, de annál fontosabb szereplőjét,

Az Asszonyt, Akinek Az Intésére Haptákba Vágja Magát A Fidesz.

Olvasónk, Gábor fedezte fel, hogy a porondmester feltűnően hasonlít Varga Szilviára.

UPDATE: Másik olvasónk, Gyula pedig azt szúrta ki, hogy a vezénylő hölgy mögött Nagy János, a miniszterelnök személyi titkára tátogja, hogy "álljatok föl".

Ez logikusnak is tűnik: eszerint az Indexes cikk szerint régóta a Fidesz rendezvényeinek egyik fő koordinátora.

Mi több, ő a 2010 óta az állami ünnepségek lebonyolításával is megbízott Hungarofest "nemzeti rendezvényszervező divíziójának" vezetője is. 2010 októberében pedig a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriumába is beválasztották, a szervezet honlapja szerint még jelenleg is tag.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.