Obama fogadta az Ökotárs vezetőjét

POLITIKA
2014 október 22., 11:00
comments 36

Szeptember végén (tehát a Kehi-vizsgálat elindítása után), igaz, csak egy programban résztvevő csoport tagjaként. A magyar külügyminiszternek most viszont csak egy államtitkár jutott.

Móra Veronika egyébként szeptember második felében járt az amerikai elnöknél, amikor az Egyesült Államokba utazott, hogy részt vegyen az International Visitors Leadership programban. Itt tagja volt annak a civil vezetőkből álló csoportnak, amit Obama fogadott – ezt közölte az USA budapesti nagykövetségének kulturális szakreferense, Dmitry Tarakhovsky a hvg.hu-val.

photo_camera Az internetadóra optimalizált Barack Obama

Móra annak az USA nagykövetségei által szervezett nemzetközi látogatói programnak volt a tagja, amit pályájuk közepén járó, tapasztalt civil és kormányzati vezetőknek szerveznek. Itt fontos amerikai közszereplőkkel, intézményi képviselőkkel találkozhatnak. A programba többek között a Clinton Alapítvány választ a világon mindenhonnan évente szakembereket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.