Több generáció álma valósult meg egyszerre: itt a lebegő gördeszka, a hoverboard

játék
2014 október 23., 10:43
comments 35

A Vissza a jövőbe 2. része óta nem rendes gyerek, de nem is rendes felnőtt, aki nem ilyenről álmodik:

A jó hír, hogy a föld felett lebegő gördeszka, tehát légdeszka igenis létezik, Hendónak hívják, rögtön itt egy videó róla:

 

A New York Times cikke szerint Greg és Jill Henderson egész életén át spórolt, hogy összerakja a prototípust, amire most a Kickstarteren gyűjtik a pénzt, és már 287 ezer dollárnál járnak (a cél 250 ezer volt).

Persze mindig akad egy ünneprontó, aki rámutat, hogy nem olyan nagy szám az egész: elektromágneses elven működik, vagyis a parkba nem lehet vele csak úgy kimenni, még úgy sem, hogy a hóna alá csapja az ember, és úgy villog vele, mivel hogy 50 kilós a szerkezet.

Na és akkor mi van? Lebeg vagy nem lebeg? Naugye.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt