A lány, aki leült: a Lendvay utcai Fidesz-székház ostroma képekben

politika
2014 október 26., 19:49
comments 428

Botos Tamás képei a helyszínről:

photo_camera A szervezők azt kérték, hogy az internetadó elleni tiltakozásképp mindenki hozzon magával már nem használt számítástechnikai alkatrészt. Ezeket dobálták a tüntetők a székház falára és ablakaiba.
photo_camera A Facebookon már a tüntetés kezdete előtt keringett egy felhívás, hogy a résztvevők sállal takarják el az arcukat a későbbi retorziók elkerülése érdekében. A szervezők kifejezetten kérték ugyan, hogy mindenki fedetlen arccal jöjjön tüntetni. de volt, aki maszkban érkezett.
photo_camera Komplett pc is repült a Fidesz székházára
photo_camera Volt, aki billentyűzettel érkezett
photo_camera Volt, aki monitorral
photo_camera Rohamrendőrök a székház lebontott kerítése mellett
photo_camera A redőnyből nem sok maradt
photo_camera Nehéz megmondani, kik voltak a tüntetőkhöz csattlakozó fociultrák, akik korábban, vasárnap délután egszer már tüntettek a Kossuth téren a stadionokban bevezetett biometrikus azonosítók, Kubatov Gábor és az MLSZ ellen
photo_camera A lány, aki leült - a tüntetés legszebb mozzanata
photo_camera Geek transzparens
photo_camera Volt, aki csak békésen ácsorgott

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.