Eltűnt Kövér László nyilatkozatából az a részlet, amiből kiderül, hogy fogalma sincs, ki az USA külügyminisztere

POLITIKA
2014 október 26., 15:24
comments 114

Módosította a Magyar Nemzet a magyarság szellemi központjának, Kövér Lászlónak a nyilatkozatát. A lap a Hír Tv-n futó, Magyarország Élőben (!) című műsor ma esti adásának tartalmát ismertette előre. Ebben Kövér szokásos éleslátásával foglalta össze mindazt, amit a Magyarország ellen zajló nemzetközi támadásról érdemes tudni. Többek között arról, hogy milyen háttéremberek befolyásolják a hivatalban lévő külügyminiszter asszony politikáját.

Nem sokkal azután, hogy megírtuk, hogy egy jó másfél éve az Egyesült Államok külügyminisztere John Kerry, és nem Hillary Clinton, akire Kövér vélhetően gondolt, a vonatkozó rész egyszerűen eltűnt az interjú összefoglalójából:

kover

 

Korábban ez a szakasz még így nézett ki:

lacib

Persze ilyen apró homokszemek nem akaszthatják meg az ezeréves magyar államiság ellen viselt nemzetközi összeesküvés gigászi fogaskerekeit! Kíváncsian várjuk, hogy az esti, Hír Tv-n sugárzott interjúban hogyan fogják elfedni ezt az apró tévedést.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.