Orbán Viktor igenis látszik a képeken!

politika
2014 október 26., 10:46
comments 93
photo_camera Mondom én, hogy látszik!!4!

"Úgy a családi fotókon, mint a különböző munkamegbeszélésekről készült hivatalos fényképeken többször is szerepel a magyar miniszterelnök az uniós vezetők társaságába, és az EU hivatalos fotósai portrékat is közöltek róla. A képek megtalálhatók http://consilium.europa.eu/press/photographic-library?lang=en oldalon" - írta MTI-hez eljuttatott közleményében Havasi Bertalan, a miniszterelnök személyes sajtóelhárítója.

És milyen igaza van! Például a csúcsról közzétett, 81 képes galériában a 66-os és a 77-es képen is szerepel a miniszterelnök!

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.