Hat embert vett őrizetbe a rendőrség a Fidesz-székház megdobálása miatt

politika
2014 október 27., 06:30
comments 61

A rendőrség hat embert őrizetbe vett a leírásuk szerint

október 26-án 20 óra 10 perc körüli időpontban az arcukat sállal, csuklyával eltakaró, a székház két nyílászáróját megrongáló, az ingatlan kerítését bedöntő, erkélyre felmászó csoport tagjai közül.

Gyanúsítottként hallgatták ki G. Antal és Z. András 19 éves, Sz. I. Ábel 21 éves és B Gábor 33 éves budapesti lakosokat; Sz. Zoltán 35 éves tatabányai lakost és R. Milán 26 éves soproni lakost.

Garázdasággal gyanúsítják őket, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztálya nyomoz ellenük. Ők valamennyien a vasárnapi, internetadó elleni tüntetés végén dobálták meg a Fidesz székházát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.