Este az Erzsébet hídon fognak átvonulni az internetadó ellen tüntetők

POLITIKA
2014 október 28., 11:46
comments 360

A vasárnapi, tízezreket megmozgató tüntetésen jelentették be a szervezők, hogy 48 órát adnak a kormánynak, hogy visszavonja az internet megadóztatását tervező törvényjavaslatot, különben újra tüntetni fognak.

A visszavonás nem történt meg, Rogán Antal módosítója révén csak plafonja lennek az adónak, amit a kormánypárti politikusok szerint amúgy sem az emberek fizetnének meg (:D). Ezért aztán lesz tüntetés, a szervezők beszámolója ismét a József Nádor téren, az NGM épülete előtt lesz találkozó délután hatkor, itt az i(wiw) alapítója, Várady Zsolt fog felszólalni. Utána pedig megint lesz vonulás, az Erzsébet tér felé, majd az Astoriánál elfordulva az Erzsébet hídon át mennek vissza a Lánchíd utcában a permanens felújítás alatt álló Várkert bazárt előtt fognak elvonulni a Clark Ádám térig, ahol a 0-as kilométerkőnél ér majd véget a rendezvény. Azért ott, mert a szervezők ezzel üzennék, pontosan 0 forint internetadót fogunk fizetni.

Az eseményekről ma is tudósítani fogunk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.