Közülük kerül ki a 2014-es Aranylabda győztese

futball
2014 október 28., 13:40
comments 11

A FIFA kedden tette közzé a 23-as listát, amelyen a Real Madridnak és a Baíern Münchennek is 6 játékosa szerepel, a világbajnok német válogatottból pedig tízen. A végső döntés január 12-én lesz csak, és Cristiano Ronaldo fog nyerni.

A teljes lista:

Gareth Bale, Karim Benzema, Thibaut Courtois, Cristiano Ronaldo, Angel Di Maria, Mario Gotze, Eden Hazard, Zlatan Ibrahimovic, Andres Iniesta, Toni Kroos, Philipp Lahm, Javier Mascherano, Lionel Messi, Thomas Muller, Manuel Neuer, Neymar, Paul Pogba, Sergio Ramos, Arjen Robben, James Rodriguez, Bastian Schweinsteiger, Yaya Toure.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.