Habony Árpád az amerikai fővárosba sietett a Wall Street Journal mai számáért

politika
2014 október 29., 18:02
comments 445

habony washington

A miniszterelnök videósa, Kaminski Fanny osztotta meg a világgal ezt a képet, amin Orbán Viktor bizalmasa, Habony Árpád egy reprezentatív washingtoni épület előtt üldögél a Wall Street Journal mai számával.

A 444 korábban úgy értesült, hogy Vida Ildikó NAV-elnök és a Századvég Gazdaságkutató vezetője, Heim Péter mellett Habony is szerepel az USA-ból kitiltott magyar állampolgárok listáján. Közülük most egyedüliként jelezte ország-világ előtt Habony, hogy ha akar, be tud jutni az Egyesült Államokba.

Ez a következőket jelentheti:

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.