Bécsújhely utcáin nem osztogathatnak Koránt

vallás
2014 október 30., 14:59
comments 39

És az iszlám tanokat hirdető információs standokat sem állíthatnak fel Wiener Neustadtban, így ez lett az első olyan osztrák város, ami megtiltotta az ingyen-Korán osztogatását. De a város tanácsának szóvivője szerint az intézkedés nem a Korán vagy a vallás ellen irányul, csak sok lakossági panasz érkezett, hogy a Koránt osztogatók zavaróan, rámenősen viselkedtek: gyakran utánaszaladtak az embereknek, és beszélgettek velük. A helyi iszlám egyesülés, ami maga is végez felvilágosító munkát, szintén kifogásolhatónak nevezte az ilyesmit. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt