Pataky Attila: Miamiban egy kávéház teraszán fejben kommunikáltam két űrlénnyel

meghökkentő tudomány
2014 október 30., 15:45
comments 263

Még a fenti jelenetnél is viccesebben, sokszor, sok helyen beszélt már arról Pataky Attila, az Edda frontembere, hogy találkozott már idegenekkel. És nemcsak az utcán, ismeretlen emberekkel, hanem még űrlényekkel is, akik közül akad a magyar közszereplők között is.

Az egykori wannabe magyar Ricky Martin, akinek az esküvőjén nemrég Orbán Viktor felesége is tiszteletét tette, az RTL Klub Reflektor című műsorában vallott egy, a közelmúltban megesett, – naná, hogy – floridai élményéről:

„Miamiban egy kávéház teraszán két űrlénnyel találkozhattam, akik itt vannak, itt élnek, léteznek ebben a formában, ahogy én találkozhattam velük, és az egy elképesztő, fantasztikus élmény volt számomra. Nagyon sok mindenben megerősítést kaptam, kérdezhettem, és ez nagyon nagy dolog. Természetesen fejben kommunikáltunk, ahogy illik. Kérdezhettem, és azokra a dolgokra, amiket én örökérvényűnek gondoltam, vagy szeretném gondolni, azokra megerősítést kaptam, hogy az bizony úgy van.”

Korábban egyébként azt is mondta, hogy:

(via Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.