Pataky Attila: Miamiban egy kávéház teraszán fejben kommunikáltam két űrlénnyel

2014 október 30., csütörtök 15:45
263

Még a fenti jelenetnél is viccesebben, sokszor, sok helyen beszélt már arról Pataky Attila, az Edda frontembere, hogy találkozott már idegenekkel. És nemcsak az utcán, ismeretlen emberekkel, hanem még űrlényekkel is, akik közül akad a magyar közszereplők között is.

Az egykori wannabe magyar Ricky Martin, akinek az esküvőjén nemrég Orbán Viktor felesége is tiszteletét tette, az RTL Klub Reflektor című műsorában vallott egy, a közelmúltban megesett, – naná, hogy – floridai élményéről:

„Miamiban egy kávéház teraszán két űrlénnyel találkozhattam, akik itt vannak, itt élnek, léteznek ebben a formában, ahogy én találkozhattam velük, és az egy elképesztő, fantasztikus élmény volt számomra. Nagyon sok mindenben megerősítést kaptam, kérdezhettem, és ez nagyon nagy dolog. Természetesen fejben kommunikáltunk, ahogy illik. Kérdezhettem, és azokra a dolgokra, amiket én örökérvényűnek gondoltam, vagy szeretném gondolni, azokra megerősítést kaptam, hogy az bizony úgy van.”

Korábban egyébként azt is mondta, hogy:

(via Blikk)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt