Andor László magyar politikai szerepéről filozofál az Aljazeera

POLITIKA
2014 november 01., 21:24
comments 55

Főleg az internetadó és az amerikai kitiltások után kialakult helyzetet elemzik. Nincsenek nagyon váratlan állítások az írásban, mondjuk a Fidesz bázisával kapcsolatban talán akad benne pár tévedés. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a német szerző, aki bevallja, hogy a volt magyar uniós biztos haverja, azon gondolkozik, mi lenne, ha Andor beszállna a magyar belpolitikai küzdelembe. Hogy ő lehetne itt valami megfejtés az ellenzék problémáira, ami most a kormányellenes tüntetéseken mintha kezdene magához térni.

Sosem gondoltam volna, hogy valaki az Aljazeerán fog megágyazni magyar belpolitikai belépőjének.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.