Miközben a rendőrei a civilket zaklatják, Pintér Sándor egy norvég civil alapos konferencián vállal szerepet

politika
2014 november 01., 19:19
comments 121

Még sosem jelentett ennyire mást a "fővédnökség".

Egyrészt ugye kormányzati megrendelésre a készenléti rendőrség tartott házkutatást a norvég pénzek egy részét kezelő Ökotárs alapítványnál, könyvelőjüknél, meg itt-ott a környékükön. A szervezet vezetőjét is rendőrök vitték el az irodából. Nyilván a KEHI kicsit koncepciózus jelentése alapján tett feljelentések ügyében is a rendőrség fog nyomozni.

Ezekhez képest a képmutatás új bajnoka,

Pintér Sándor belügyminiszter bevállalta a Tévelygőkért Alapítvány nemzetközi konferenciájának fővédnökségét,

amit

a Norvég Civil Alap, az Ökotrás és pont azok a civilek támogatnak, akiket a kormány üldöz.

Pintér írta, hogy személyesen sajnos nem tud elmenni, ezért maga helyett a büntetés végrehajtás főnökét küldi. Valószínűleg vele sem baj, ha előre megismerkednek a civilek.

4877181698179072

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.