A tizenöt éves lány szerelmes lett a nevelőapjába, aki meg akarta szöktetni

bűnügy
2014 november 04., 09:58

Egy tizenöt éves pati lány lett szerelmes saját nevelőapjába, aki viszonozta is azt. A kapcsolatról már az iskola is tudott, aki jelezte a gyámhivatalnak az esetet, ők szóltak az édesanyának és a nevelőapának, hogyha nem történik változás, akkor kiemelik a lányt a családból. A férfi az élettársának október 29-én bejelentette, hogy elmegy Nagykanizsára albérletet nézni, de a nő nem akarta vele engedni a lányt. A szerelmespár már előre kitervelte, hogy nem lakást néznek, hanem autót lopnak és külföldre szöknek. A férfi magával vitte gázpisztolyát is, amivel egy bevásárlóközpont parkolójából ellopta egy nő autóját, akit magukkal vitték. Fejéhez végig pisztolyt szorítottak, mikor az út mellett kirakták volna, kitépte a kulcsot a gyújtásból és elmenekült. A páros is gyalog menekült tovább, őket a helyi járőrök fogták el, előzetesbe kerültek. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.