Ennél a videónál semmi sem mutatja pontosabban, milyen viszonyt szeretne az önkormányzat a polgárokkal

POLITIKA
2014 november 04., 21:02
comments 83

Keszthelyen évente egyszer van közmeghallgatás, mert a törvény csak egy alkalmat ír elő. Miért is kéne több olyan alkalomból, ahol a településen élő lakosok elmondhatják észrevételeiket a helyi vezetőknek.

Idén egy ember ment el: Bertók László.

Ruzsics Ferenc polgármester mindjárt azzal indít, hogy ha magánjellegű problémája van az úrnak, akkor azt ne itt, hanem máskor.

Bertók úrnak nem magánjellegű ügye van, közügyben érkezett.

Folytatni kell.

Bertók úr elmondja, hogy szerinte azért nem jött el más, mert a lakosok nem is tudtak a közmeghallgatásról. Mert az csak és kizárólag az önkormányzat aulájának faliújságján hirdették meg. Lehet, hogy ez így egy kicsit kevés.

Egyáltalán nem kevés

Dr. Horváth Teréz jegyző szerint. A szabályok szerint elég csak egy faliújságon hirdetni. A többi faliújságot már úgyis le akarták szedni.

"Egyetlen egy hirdetőtáblán vagyunk kötelesek a hirdetményeinket közzétenni. A polgármesteri hivatal aulájában, vagy kapualjában található hirdetőtáblán. A többi nem került még megszüntetésre, ez iránt már intézkedtünk, de a gyakorlatban nem történt meg."

Bertók úr elmondja, hogy balesetveszélyesek a kerékpárutak.

Szigligeti Aladár a városüzemeltetési osztályról elmondja, hogy tudnak a dologról.

VÉGE

Zseniális videó az eseményről a TV Keszthely oldalán.

UPDATE:

Fogadóórán is nagyon várják a keszthelyieket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.