Ha önt véltelenül Elizabeth Gallaghernek hívják, és kanadai állampolgár, akkor van egy nagyon jó hírem!

vicc
2014 november 04., 16:58

A Vice-on van egy zseniális történet egy Jordan Axani nevű fiúról, aki tavaly világ körüli utat szervezett barátnőjével, Elizabeth Gallagherrel. Le is foglalták a jegyeket, meg minden. A lány viszont idén szakított vele, a pénzt meg már biztos nem kapja vissza az utazási irodától. Ezért elhatározta, hogy keres valakit, akit pont úgy hívnak, mint a volt csaját, és kanadai útlevele is van, így együtt utazhatnak. Szóval az összes Elizabeth Gallagher nevű kanadai olvasónk jelentkezzen!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.