Ma a hvg.hu meg Szél Bernadett kereste Vida Ildikót, de ők sem találták

politika
2014 november 04., 07:48
comments 73

Ma reggel Sarkadi kollégával nem a NAV előtt kezdtük a napot, hogy végre elcsípjük a kitiltási botrányban érintettet igazgatót, Vida Ildikót. De Szél Bernadett és a hvg.hu videósa elment ma is, bekopogtak és bementek, egészen a szóvivőig jutottak. Burillák Attila elmondta nekik, hogy Vida igazgatónő dolgozik, de külső helyszínen kezd. Szél Bernadett jelezte, hogy szívesen megvárná, Burillák erre csak annyit mondott, hogy ülőhelyet nem tud biztosítani.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.