Miley Cyrus Arnold Schwarzenegger fiával jár (állítólag)

SZEX
2014 november 4., 13:59
comments 40

Amerikai szupersztárok közeli ismerőseire alapozott pletykák szerint a legabszurdabb popsztárbotrányok 21 éves nagymestere, Miley Cyrus Arnold Schwarzenegger osztrák testépítőből lett amerikai színészből lett kaliforniai kormányzóból lett amerikai színész 21 éves pizzériatulajdonos fiával, Patrick Schwarzeneggerrel jár.

Közös barátaik szerint egy ideje találkozgatnak, és nagyon jó barátok. Egy paparazzo le is fotózta őket együtt egy teraszon.

A volt modell Schwarzenegger és Miley Cyrus a Gawker szerint már 2011 óta kinézték egymást magának. (E! News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt