Orbán: Szerintem nem lesz internetadó

POLITIKA
2014 november 04., 13:34
comments 273

A Fidesz-KDNP frakcióülése után újságíróknak mondta el a kormányfő, hogy szerinte nem lesz netadó és csak egy jogtechnikai kérdés, hogy melyik nap nyújtják be a parlamentnek az erre vonatkozó indítványt. Az összes érintett szolgáltató tiltakozott a távközlési adó korábban tervezett kiterjesztése ellen, mondta Orbán. Arra a kérdésre, hogy mit szól az újabb Békemenet ötletéhez, csak annyit mondott, hogy "most béke van, ne meneteljünk." (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.