Helyreigazítás

életmód
2014 november 07., 09:34
comments 22

2014. november 6-án megjelent, "Így rombolják le a kedvenc futballstadionom" című cikkemben azt a valós tényt, hogy édesapám elaludt Rod Stewart budapesti koncertjén, abban a valótlan színben tüntettem fel, mintha végigaludta volna azt. Édesapám az alábbi helyreigazítást küldte a tárgyban:

A cikk állításaival szemben a valóság az, hogy:

  • Abban a ricsajban, amit a láthatóan ittas/belőtt brit állampolgár koncert címen előadott, még a halottak is felébredtek volna;
  • a pad 3 lécéből 2 ki volt törve, így a végigalváshoz légtornászi képességek kellettek volna;
  • A cikkben jelzett történések nem a cikkben jelzett helyen, hanem a mellékelt fotón bekarikázott részen nem történtek meg.

Deutsch Tamás; Hidegkuti Nándor

A hibáért édesapámtól és olvasóinktól is elnézést kérek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.