Recsk is a Jobbikot akarta

POLITIKA
2014 november 09., 21:09
comments 75

Ahogy Ózdon, itt is a Jobbik jelöltje, Nagy Sándor nyerte a megismételt polgármester-választást. A település 3-as szavazókörében kellett megismételni a voksolást, mert korábban kampánycsendsértést, illetve a választási alapelvek megsértését állapította meg a helyi választási bizottság. A Jobbik jelöltjére most 307-en szavaztak, a 2. a fideszes Dudás Tamás lett 143 szavazattal, Kucseráné Varga Zsuzsanna, független jelölt 6 szavazattal a 3. lett. Rendkívüli esemény nem történt, a szavazók 67,5 százaléka ment el. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.