Schwezoff: Valahol valaki sikkaszt

bűnügy
2014 november 09., 08:00
comments 80

Feljelentést tett Schwezoff Dávid, a Budapesti Zsidó Hitközség ügyvezető igazgatója a Dohány utcai zsinagóga beléptetési rendszere ügyében. Szerinte egyszerű a képlet: kb. 150-200 millió forint eltűnik minden évben. A zsinagógát évente 230-250 ezren látogatják, de az átlagos jegyköltés csak 1273 forintra jön ki, pedig annál még a diák- és a nyugdíjas belépő is drágább. Az Aviv Travel Kft.-nek kiszervezett beléptetésből 400-500 milliónak kéne bejönnie, mégis csak 300 milliót kapott a hitközség. A céggel felbontották a szerződést. (index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.