A rendőrségi jegyzőkönyv szerint Váradi András hibázott halála előtt

POLITIKA
2014 november 11., 17:02
comments 109

A Népszabadság birtokába került az a rendőrségi jegyzőkönyv, ami Váradi András felcsúti juhász hálának helyszínén készült.  Váradi, aki az Együtt színeiben indult volna polgármesteri választáson, egy nappal a választások előtt, október 11-én éjszaka hunyt el Alcsútdoboz külterületén.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bicskei Rendőrkapitánysága által készült dokumentum szerint október 11-én este Váradi András lépett át a másik sávba, miután a gépkocsijával megállt, hogy felvegye a csomagtartójáról lecsúszott létrát, aminek segítségével korábban plakátokat ragasztott.

Ekkor, 19 óra 10 perckor gázolta el őt az abban a sávban haladó Mercedes. Ezután Váradi huszonöt métert sodródott, miután a 84 éves, osztrák–magyar állampolgárságú M. Ferenc elütötte.

A lapnak a rendőrség elmondta, hogy nincs gyanúsított az ügyben. Ismeretlen tettes ellen folyik büntetőeljárás, halálos közúti baleset gondtalan okozása miatt. Több információt a rendőrség nem adott ki, így azt sem tudni, hogy mennyivel vezette a Mercedest az idős férfi.

A Népszabadság kereste M. Ferencet bécsi és felcsúti tartózkodási címén is, de sehol nem sikerült elérniük. Felesége viszont telefonon annyit elárult, hogy a rendőrség az eset után később is kikérdezte a férfit.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt